Leírás
Disznótoros tál
(2 adag) min.: 1980g/tál
(allerg.:1)
Házi készítésű kolbászt és hurkát használunk fel a tálhoz
Sült kolbász…………………………………………………………..120g × 2 db
Sült májas hurka……………………………………………………. 120g × 2 db
Sült véres hurka……………………………………………………. 120g × 2 db
Bőrös karaj 80g……………………………………………………….80g × 2 db
Hagymás tört burgonya……………………………………….250g × 2 adag
Párolt lila káposzta ……………………………………………..300g × 2 adag
Az ételek bemelegítése:
1. Helyezzük hőálló tálra a termékeket.
2. A Sütőt kapcsoljuk 50-60 C-ra és alulra lapos tálba tegyünk 2 dl vizet ( párásítjuk a meleg levegőt)
3. 25 perc alatt forró lesz és tálalható.
4. Mikróban is lehet a köretet melegíteni, 3-4 perc közepes fokozaton
5. Vagyis, tálalás elött fél órával kezdjük a bemelegítést.
Az Összeg a csomagolást tartalmazza.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.