4.1.2. Kecskesajt grillezve

1 150 Ft

Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

SousVide-ált készre sütött a sajt, ezért elég a rövid melegítés

Összetevők:
Kecskesajt nyers 100g
fűszerek

Az ételek bemelegítése:
1. NE csomagoljuk ki a sajtot!
2. Melegítsünk vizet, 60-65 C fokra, lehet a sütőt is használni. DE a hőfok betartása lényeges.
3. Melegítsük a vakuumozott sajtot 8-10 percig.
4. Vegyük ki, bontsuk ki és
5. Tálalhatjuk.

Allergének: 1,7,9,10

Kcal: 590
Fehérje: 7,4g
Zsír: 52g
Szénhidrát: 1,4g

Súly: 90g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„4.1.2. Kecskesajt grillezve” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.