Leírás
Sertésszűz Rose fűszeresen grillezve és SousVide-álva
Összetevők:
Sertésszűz nyers 160g
fűszerek, só
Az ételek bemelegítése:
1. NE csomagoljuk ki a húst! maradjon a vákuumzacskóban.
2. Melegítsünk vizet, 60-65 C fokra, lehet a sütőt is használni. DE a hőfok betartása lényeges.
3. Melegítsük a vakum zacskóval a húst 15-20 percig.
4. Bontsuk ki és a húst serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg, pár perc az egész.
5. Tegyük félre, pihentetni 5 percet a serpenyőben is lehet.
6. Szeleteljük fel és tálalhatjuk.
Ajánlom mellé: az édesburgonya pürét és grillezett zöldségeket, chilis körtedzsemmel
és egy finom friss rosé bort
Allergének: 1,7,9,10
Kcal: 354
Fehérje: 34 g
Zsír: 23 g
Szénhidrát: 1 g
Tálalási súly: cc. 120 g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.